Etfe Çatı Sistemi, Strüktürel Çadır, PVC Cephe, Pazaryeri Çatı Türkiye

Onart.com.tr olduğu dünya satış distribütörlüğü sağlamak etfe çatı sistemi, strüktürel çadır, pvc cephe, pazaryeri çatı hizmet içinde Türkiye.

Visit here:-http://www.onart.com.tr/hizmetler/ 



Mufit Eribol 
Genel Müdür ODTÜ, Makina Mühendisliği Bölümünden 1980 yılında mezun olmuştur. Bölümde akademik görevler üstlenmiş, Master eğitimini tamamladıktan sonra çeşitli uluslararası şirketlerde yönetici olarak çalışmıştır. Avustralya, Wollongong Üniversitesinde tamamladığı MBA programıyla yöneticilik becerilerini geliştirmiştir. Analitik düşünme, liderlik özellikleri, issue çözümlerine metodik yaklaşımı ve adanmışlığı ile Onart'ın stratejik yapısını oluşturmaktadır. Ek olarak, Müfit Eribol, Almanya, Anhalt Üniversitesi, Membran ve Kabuk Teknolojileri Enstitüsünden onursal Archineer® ünvanına layık görülmüştür.

Hizmetler 
Onart'ın projelere entegre ama çoklu-disiplin yaklaşımı başarısının temelini oluştururu. Bu amaca ulaşmak için Onart geniş yelpazade uzman çalıştırır. Disiplinler arası yakın çalışma platformu, her imalat ortamında oluşabilecek problemlerin çabukça yakalanması ve giderilmesini sağlar.

Tasarım 

Asma germe mimarisi bilim ve sanatın bir karışımıdır. Müşterilerimizle birlikte yürüttüğümüz çalışmalar sonucu inşa edilebilir güzellikte yapılar ortaya çıkmaktadır.

Mühendislik 

Doğanın her türlü etkisine hazırlıklı olmak gerekir. Tüm yapılarımız ağır iklim koşullarına (yüksek rüzgar hızı ve ağır kar yükü) dayanıklı olacak şekilde tasarlanır ve hesaplanır.

Proje Yönetimi 

Tasarımdan iş teslimine kadar olan süreçte, sizi işinizin her aşamayıla ilgili olarak bilgilendiriyor ve işin sorunsuz tamamlanmasını sağlıyoruz.

Imalat 

2.000m2 olan üretim tesisimizde paftaların kesme ve kaynaklama işlerinde child teknoloji kullanılarak ilham veren yapılar elde edilmektedir. Aynı zamanda tesisimizde yer alan labaratuvarda; örnek imalatlar ile tasarımın ve kullanılan malzemenin doğruluğu sınanmaktadır.

Montaj 

Projenin başarısı için kritik olan diğer başlıklar da, saha ekibinin becerisi, deneyimi ve koordinasyonudur. Bu özellikler kimi projelerde zorlayıcı seviyelere ulaşabilir.

Bakım 

Müşterimizin yatırımını önemsemek bizim için önemlidir. Bu sebeple firmamızda saha inceleme, temizleme ve tamir servisiyle ilgili ekip bulunmaktadır.

BİR BAKIŞTA ONART 
Bizim yaptığımız işi yapan bir çok firma olduğunu biliyoruz. Hatta bazıları oldukça büyük yabancı firmalar. Fakat, Bizim bir farkımız var: Bizim, child 25 senedir, yıkılmış tek bir yapımız yok. Bu kendi başına bir rekordur. Business, işimizi basit, yalın ve hızlı yapmaya özen gösteriyoruz. Şimdi de bu yaklaşımımızı kullanarak şirketimizi measure tanıtmaya çalışacağız. Bu güne kadarki başarımızı nasıl gerçekleştirdiğimiz hakkında fikir edinmek isterseniz, lütfen okumaya devam edin.

GET IN TOUCH
BOSB Karanfil Cad, No21 K2,
34524 Beylikduzu – Istanbul,
Turkey
Contact us

Comments

Popular Posts