PVC, Membran, Branda Çatı | (Stadyum) Transparan, Şeffaf Çatı Türkiye

Onart membran ve kabuk teknolojileri enstitüsü teklif PVC, membran, branda çatı | (stadyum) transparan ve şeffaf çatı hizmet içinde Türkiye.

Visit here:-http://www.onart.com.tr/ 


Germe Yapılar – Genel Bakış
Gergili membran sistemler diğer adıyla asma-germe sistemler insanları biraraya getiren yapılardır bir anlamda. Böyle bir örtünün altındaysanız kendinizi doğanın olumsuz şartlarından korunmuş hissedersiniz ama dilerseniz de olumlu yanlarından faydalanırsınız. Bu yapıların standart formlardan uzak olmaları, onların algıda seçicilikle öne çıkmalarına neden olur. Çok çeşitli formlara imkan veren tasarımlarla yapılar ikon olma özelliği ve dinamizme sahiptir.Tüm bu avantajlarıyla birlikte bu yapılar uzun ömürlü olması öngörülerek mühendislik anlamında dizayn edilir.Tekstil mimarisi, sadece nitelikli mühendislik yardımıyla uzun ömürlü yapıları tarif etmekle kalmaz, aynı zamanda estetik ve farklı bir ifade yaratarak bir çeşit heykelsi örtü oluşturmak anlamına gelir. ONART ekibi her yeni projede, en iyi çözüm önerileriyle beklentilerinizi gerçekleştirmeyi amaçlar.

Uzun yıllar tente sektöründeki tecrübeler, 1950'li yıllardandan itibaren Teksil Membran Yapılar'a ait teorilerin oluşmasında rol almıştır. Yeni mühendislik yaklaşımları ve bilgisayar destekli hesaplama yöntemleriyle, bu yapılar en ince ayrıntısına kadar taşıyıcılık anlamında incelenebilir durumdadır.Çeşitli simulasyonlarla yapının tasarımı, seçilen malzeme, bu malzemenin davranışları ve çevresel etkiler dikkate alınarak sınanır ve sonuçta dört mevsim stabilitesini koruyan bir yapı elde edilir. Tüm nokta detayları, o noktada oluşan reaksiyonlar ve salınımlar dikkate alınarak tasarlanır. Bu çalışmaların tamamı 3D olarak yapılmaktadır. Yük akışları forma bağlı olduğundan formdaki en ufak bir değişiklik yapının tamamını etkiler ve bu sebeple yapı yeniden hesaplanmalıdır.


Asma Germe Membran Yapı Kumaşları
PVC kaplı Polyester: -Tekstil mimarisinde kullanılan malzemeler çeşitlidir. Genellikle PVC kaplı polyester kullanılır. Bu malzemenin mükemmel dayanımının yanı sıra, ışık geçirgenliği, alev yürütmezliği, uzun ömrü ve kolay imalat, montaj ve demontaj özelliği tercih edilmesinin ana sebepleridir. Tüm bu özelliklerine malzemenin work olarak üretilmesi sıcak iklimlerde avantaj sağlamaktadır. Tasarımı etkileyen bir diğer parametre olarak ve minmum siparişler de dikkate alınarak, çok çeşitli renk seçeneği mevcuttur. Malzeme kimyasallarla mikro organizmalara karşı direnç kazanmıştır. Polyester dokuma, kapilariteye karşı korunmaktadır. PVC kaplı polyester malzemenin yüzey lakları child teknoloji ürünü laklarla kaplanarak özel temizlik gereksinimini minimuma indirmektedir. Malzemenin tasarım ömrü 15 yıl olarak öngörülmektedir.

PTFE kaplı Cam:-Daha uzun ömür, daha az defleksiyon ve daha yüksek yangın dayanımı gerektiren özel yapılarda PTFE (Poly Tetra Fluoro Etilen) kaplı cam elyafı malzemesini önerebiliriz. PVC kaplı polyester malzemesine göre daha farklı bir nitelikte (hotbar) kaynaklanabilen bu malzemenin imalatının her aşamasında; içindeki cam dokumanın hassasiyetinden dolayı, çok dikkatli davranmak gerekir. Malzemenin özellikle sevkiyatında katlama sistemini ve sahada montaj senaryosunu özenle oluşturmak gerekir. Malzeme, doğal ortamda diğer elementlerle reaksiyona girmeyen, mikro organizmalara ve neme dayanıklıdır. Malzemenin tasarım ömrü 30 yıldır. 


BİR BAKIŞTA ONART
Bizim yaptığımız işi yapan bir çok firma olduğunu biliyoruz. Hatta bazıları oldukça büyük yabancı firmalar. Fakat, Bizim bir farkımız var: Bizim, child 25 senedir, yıkılmış tek bir yapımız yok. Bu kendi başına bir rekordur.Business, işimizi basit, yalın ve hızlı yapmaya özen gösteriyoruz. Şimdi de bu yaklaşımımızı kullanarak şirketimizi measure tanıtmaya çalışacağız. Bu güne kadarki başarımızı nasıl gerçekleştirdiğimiz hakkında fikir edinmek isterseniz, lütfen okumaya devam edin.


GET IN TOUCH
BOSB Karanfil Cad, No21 K2,
34524 Beylikduzu – Istanbul,
Turkey
Contact us




 

Comments