AGC ETFE, Nowofol, Germe Branda, PTFE Çatı, Asma Germe Yapı

Onart Structures yüksek teknolojili bir şirkettir agc etfe, nowofol, germe branda, ptfe çatı, ve asma germe yapı içinde Türkiye.

Visit here:-http://www.onart.com.tr/projeler/ 


BIZIM GELECEK VIZYONUMUZ VAR.
Onart'ın kuruluşundan bu yana bizi motive eden vizyon. Geleceğimiz, ödünsüz emniyet ve seçkin estetiğin geriliminden kaynaklanan mükemmeli bulma arayışı üzerinedir. Bu uçları başarma çabası ile limitler zorlanıyor, beklentiler aşılıyor. Bu güne kadar ki tek bir yıkılmamış membran yapı portföyü ilemümkün olanın sınırlarını zorluyoruz.Gelecek, membran yapılarda yeni ve sınır tanımayan başarılarımızı bekliyor.


Hizmetler
Onart'ın projelere entegre ama çoklu-disiplin yaklaşımı başarısının temelini oluştururu. Bu amaca ulaşmak için Onart geniş yelpazade uzman çalıştırır. Disiplinler arası yakın çalışma platformu, her imalat ortamında oluşabilecek problemlerin çabukça yakalanması ve giderilmesini sağlar.

Tasarım
Asma germe mimarisi bilim ve sanatın bir karışımıdır. Müşterilerimizle birlikte yürüttüğümüz çalışmalar sonucu inşa edilebilir güzellikte yapılar ortaya çıkmaktadır.

Mühendislik
Doğanın her türlü etkisine hazırlıklı olmak gerekir. Tüm yapılarımız ağır iklim koşullarına (yüksek rüzgar hızı ve ağır kar yükü) dayanıklı olacak şekilde tasarlanır ve hesaplanır.

Proje Yönetimi
Tasarımdan iş teslimine kadar olan süreçte, sizi işinizin her aşamayıla ilgili olarak bilgilendiriyor ve işin sorunsuz tamamlanmasını sağlıyoruz.

Imalat
2.000m2 olan üretim tesisimizde paftaların kesme ve kaynaklama işlerinde child teknoloji kullanılarak ilham veren yapılar elde edilmektedir. Aynı zamanda tesisimizde yer alan labaratuvarda; örnek imalatlar ile tasarımın ve kullanılan malzemenin doğruluğu sınanmaktadır.

Montaj
Projenin başarısı için kritik olan diğer başlıklar da, saha ekibinin becerisi, deneyimi ve koordinasyonudur. Bu özellikler kimi projelerde zorlayıcı seviyelere ulaşabilir.

Bakım
Müşterimizin yatırımını önemsemek bizim için önemlidir. Bu sebeple firmamızda saha inceleme, temizleme ve tamir servisiyle ilgili ekip bulunmaktadır.


PROJELER
Tutkuyla yaratıyoruz ya da yapmıyoruz…
Duygularınızdan şüphe etmeyin. Bizi takip edin…
Güzel yapılar seçme zamanı.


Hakkımızda
BİR BAKIŞTA ONART
Bizim yaptığımız işi yapan bir çok firma olduğunu biliyoruz. Hatta bazıları oldukça büyük yabancı firmalar. Fakat, Bizim bir farkımız var: Bizim, child 25 senedir, yıkılmış tek bir yapımız yok. Bu kendi başına bir rekordur. Business, işimizi basit, yalın ve hızlı yapmaya özen gösteriyoruz. Şimdi de bu yaklaşımımızı kullanarak şirketimizi estimate tanıtmaya çalışacağız. Bu güne kadarki başarımızı nasıl gerçekleştirdiğimiz hakkında fikir edinmek isterseniz, lütfen okumaya devam edin.


GET IN TOUCH
BOSB Karanfil Cad, No21 K2,
34524 Beylikduzu – Istanbul,
Turkey
Contact us

Comments